EnjoySailing.Ro

Povestea Noastra

Enjoy Sailing

Academia de Navigatie Enjoy Sailing reuseste cu succes sa se afle in topul celor mai bine cotate scoli nautice din România. Cu instructori formatori, ofiteri de marina, specializati in domeniu, Enjoy Sailing asigura dezvoltarea competentelor iubitorilor de yachting, care isi doresc sa descopere arta navigatiei si sa se bucure de frumusetea Dunarii, Deltei, lacurilor si raurilor cu care este impodobita tara noastra, si necuprinsul marilor si oceanelor.

Pregatirea teoretica si practica a cursantilor se desfasoara in conditii optime cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie ce cuprinde informatii si notiuni esentiale despre navigatie si siguranta navigatiei. Yachturile din flota noastra sunt dotate  cu echipamente moderne de propulsie, guvernare, navigatie, comunicatii navale, semnalizare si salvare etc.  care  faciliteaza cursantilor  acumularea in timp scurt a  cunostintelor teoretice si formarea deprinderilor practice necesare conducerii in siguranta a unei ambarcatiuni de agrement.

cursuri sailing

Cursuri navigatie

Inscrie-te la cursurile noastre pentru a obține certificatul de conducere pentru diferite tipuri de ambarcațiuni de agrement.

Casatorii pe mare

Uita de programarile si cozile de la Starea Civila! Hai in largul marii alaturi de familie si prieteni pentru o casatorie civila de neuitat!

inmatriculari ambarcatiuni

Inmatriculari ambarcatiuni

Inscrie-te la cursurile noastre pentru a obține certificatul de conducere pentru diferite tipuri de ambarcațiuni de agrement.

Cursuri navigatie
de la 900 lei

Echipamente moderne &
siguranta

Yachturile din flota noastra sunt dotate  cu echipamente moderne de propulsie, guvernare, navigatie, comunicatii navale, semnalizare si salvare.

Experienta &
profesionalism

Pregatirea teoretica si practica a cursantilor se efectueaza de instructori formatori, ofiteri de marina, cu experienta, specializati in domeniu.

Preturi & pachete
accesibile

Bucura-te de o experienta unica de a naviga pe mare si de a petrece un timp liber de calitate alaturi de cei dragi, la preturi accesibile.

regate yachting

REGATA

Pentru o experienta completa a iubitorilor de yachting, Enjoy Sailing participa in sezonul estival la competitii sportive nautice cu scopul de a oferi absolventilor cursurilor de pregatire conducatorilor de ambarcatiuni de agrement o alternativa minunata de a petrece timpul, de a se distra alaturi de alti competitori sau de instructorii specializati in arta navigatiei pe mari si oceane.

Regata este o competitie  care se desfasoara saptamanal sau bilunar, in mai multe locatii din Romania, iar Academia de Navigatie Enjoy Sailing si-a propus sa contribuie cat mai mult posibil la promovarea acestui concept unic pentru ca turismul nautic sa ia o amploare din ce în ce mai mare.  Yachtingul formeaza caractere si dezvolta spiritul de echipa, de aceea, aceste competitii vor dezvolta mai rapid competentele cursantilor in conducerea ambarcatiunilor de agrement si ii va ajuta sa aiba o evolutie pozitiva. Datorita mediului competitional, acestia vor reusi mai bine sa isi indeplineasca telurile propuse, printr-un proces complex de insusire a notiunilor teoretice si formarea deprinderilor practice intr-un ritm alert.

Participa la una dintre cele mai frumoase competitii sportive de sezon, alaturi de o echipa dinamica de profesori, pregatita sa te instruiasca si sa te invete cele mai bune tehnici de conducere ale unei ambarcatiuni de agrement!

Programul regatelor se adreseaza tuturor pasionatilor de competitii nautice, adrenalina si distractie – indiferent ca esti incepator in sailing sau ai ajuns un adevarat lup de mare. Inscrierile se fac prin intermediul formularului de contact sau la numarul de telefon: 0722.672.774

Call Now Button
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Scrie-ne aici!