EnjoySailing.Ro

Cursuri operator stații radio

ENJOY SAILING

Cursuri operator statii radio (GMDSS LRC)

Doar 699 lei

Descopera arta navigatiei la una dintre cele mai bine cotate scoli nautice din Romania! 

Inscrie-te acum
Sau apeleaza-ne

Despre noi

Academia de Navigatie Enjoy Sailing reuseste cu succes sa se afle in topul celor mai bine cotate scoli nautice din România. Cu instructori formatori, ofiteri de marina, specializati in domeniu, Enjoy Sailing asigura dezvoltarea competentelor iubitorilor de yachting, care iai doresc sa descopere arta navigatiei si sa se bucure de frumusetea Dunarii, Deltei, lacurilor si raurilor cu care este impodobita tara noastra, si necuprinsul marilor si oceanelor.

Echipamente moderne &
siguranta

Yachturile din flota noastra sunt dotate  cu echipamente moderne de propulsie, guvernare, navigatie, comunicatii navale, semnalizare si salvare.

Experienta &
profesionalism

Pregatirea teoretica si practica a cursantilor se efectueaza de instructori formatori, ofiteri de marina, cu experienta, specializati in domeniu.

Preturi & pachete
accesibile

Bucura-te de o experienta unica de a naviga pe mare si de a petrece un timp liber de calitate alaturi de cei dragi, la preturi accesibile.

Despre curs

In urma absolvirii cursului de „Comunicatii Radio (GMDSS LRC)”, organizat de Academia de Navigatie Enjoy Sailing, vei obtine un certificat de autorizare pentru utilizarea canalelor de radiocomunicatii pe mare.

OFERTA VERII

GMDSS-LRC

750lei 699lei
  • Taxe incluse in pret

Enjoy Sailing  organizeza sesiuni de cursuri autorizate ANCOM pentru obtinerea certificatului de operator radio GMDSS-LRC in Bucuresti si Mangalia, cu durata de 1 zi.

Procedura de obtinere a unui certificat de operator radio GMDSS-LRC presupune urmarea si absolvirea cursurior unei scoli autorizate, o proba practica (pe simulator) si o examinare teoretica. Pentru sustinerea examinarii teoretice este necesara inscrierea individuala la o sesiune de examinari organizata de capitaniile zonale. Dupa absolvirea acestui curs, in cadrul scolii, se sustine examenul teoretic si practic in urma caruia ANCOM elibereaza licenta de operator GMDSS-LRC Ceritificatul (Global Maritime Distress Safety System – Long Range Certificate).

Valabilitatea certificatului este de 5 ani.

Cursul GMDSS-LRC te va ajuta sa dobandesti aptitudini si cunostinte care te vor ajuta in efectuarea operatiunilor precum:

· comunicarea informatiilor cu alte nave, indiferent de marime si nationalitate.

· transmiterea si receptionarea mesajelor cu diferite grade de urgenta.

· transmiterea si receptionarea mesajelor in situatii cu inalt grad de urgenta (distress) catre alte nave sau catre statiile costiere.

La absolvirea cursului de Operator Stații Radio în cadrul Academiei de Navigație Enjoy Sailing vei obține „Certificatul General de Operator Radio” (Long Range Communications General Operator Certificate) pentru ambarcațiuni de agrement.5

Iulie

08 iulie 2024 – Snagov – Curs practic Cls. C + D

13-14 iulie 2024 – Mangalia – Curs practic Cls. C + D + S

19 iulie 2024 – Snagov – Curs practic Cls. C + D

21 iulie 2024 – București – Curs Radio-Comunicații GMDSS-LRC

27-28 iulie 2024 – Mangalia – Curs practic Cls. C + D + S

August

03-04 august 2024 – Mangalia – Curs practic Cls. C + D + S

10-11 august 2024 – Mangalia – Curs practic Cls. C + D + S

16 august 2024 – Snagov – Curs Cls. C + D

18 august 2024 – București – Curs Radio-Comunicații GMDSS-LRC

30 august 2024 – Snagov – Curs Cls. C + D

Septembrie

07-08 septembrie 2024 – Mangalia – Curs practic Cls. C + D + S

13 septembrie 2024 – Snagov – Curs Cls. C + D

14-15 septembrie 2024 – Mangalia – Curs practic Cls. C + D + S

15 septembrie 2024 – București – Curs Radio-Comunicații GMDSS-LRC

27 septembrie 2024 – Snagov – Curs Cls. C + D

Inscrie-te acum
Certificatul de Operator radio GMDSS-LRC

Programa cursului tinteste dobandirea si perfectionarea urmatoarelor aptitudini:

Certificatul de Operator radio GMDSS-LRC este autorizat de ANRC si se obtine in cadrul Academiei de Navigatie Enjoy Sailing in urma unor cursuri specializate sustinute de profesori de referinta. Acest certificat se poate utiliza in vederea inchirierii de ambarcatiuni.

Inscrie-te acum

Fie ca vrei sa beneficiezi de o escapada romantica sau doresti sa te aventurezi intr-o excursie de neuitat in care sa inveti sa devii comandant de ambarcatiune (skipper) de la instructori autorizati – solicita o oferta personalizata iar consultantii Enjoy Sailing iti vor oferi toate detaliile necesare!

Cui i se adreseaza cursul?

Conform acestui ordin emis de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, posesorii de certificate internationale de conducator de ambarcatiune de agrement clasele C si D care navigheaza in afara cailor navigabile interioare ale Romaniei trebuie sa detina un certificat de absolvire a cursului „Certificat de operator de radiocomunicatii GMDSS – SRC – Global Maritime Distress and Safety System – Short Range Certificate.”

Certificatele internationale de conducator de ambarcatiune de agrement, precum si certificatele de atestare a cursurilor prevazute in prezentul regulament trebuie sa se afle in original la bordul navei atunci cand se navigheaza in afara apelor nationale navigabile ale Romaniei

 

Alte Cursuri

Curs Categoria C

Vezi aici detalii despre obtinerea permisului de navigatie categoria C si inscrie-te la cursul nostru.

Cursuri operator statii radio GMDSS LRC

Vezi aici detalii despre obtinerea certificat de autorizare pentru utilizarea canalelor de radiocomunicatii pe mare si inscrie-te la cursul nostru.

Curs Categoria S

Vezi aici detalii despre obtinerea permisului de navigatie categoria S si inscrie-te la cursul nostru.

Call Now Button
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Scrie-ne aici!