Pentru o experiență completă a iubitorilor de yachting, Enjoy Sailing participă în sezonul estival la compețitii sportive nautice cu scopul de a oferi absolvenților cursurilor de pregătire a conducătorilor de ambarcațiuni de agrement o alternativă minunată de a petrece timpul, de a se distra alături de alți competitori sau de instructorii specializați în arta  navigației pe mări și oceane.

regata ambarcatiuni

Regata este o competiție  care se desfăsoară săptămânal sau bilunar, în mai multe locații din România, iar Academia de Navigație Enjoy Sailing și-a propus să contribuie cât mai mult posibil la promovarea acestui concept unic pentru ca turismul nautic să ia o amploare din ce în ce mai mare.

Yachtingul formează caractere și dezvoltă spiritul de echipă, de aceea, aceste compețitii vor dezvolta mai rapid competențele cursanților în conducerea ambarcațiunilor de agrement și îi va ajută să aibă o evoluție pozitivă. Datorită mediului competițional, aceștia vor reuși mai bine să își îndeplinească țelurile propuse, printr-un proces complex de însușire a noțiunilor teoretice și formarea deprinderilor practice într-un ritm alert.

Participă la una dintre cele mai frumoase competiții sportive de sezon, alături de o echipă dinamică de profesori, pregătită să te instruiască și să te învețe cele mai bune tehnici de conducere ale unei ambarcațiuni de agrement!

Programul regatelor se adresează tuturor pasionaților de competiții nautice, adrenalină și distracție – indiferent că ești începător în sailing sau ai ajuns un adevărat lup de mare. Înscrierile se fac prin intermediul formularului de contact sau la numărul de telefon: 021.9876.

Ești pregătit să devii un bun navigator?