EnjoySailing.Ro

idei cununie civila

idei cununie civila

Idei îndrăznețe de oficiere a unei căsătorii

Ce tipuri de ceremonii te scot din tipare?

Pregătirea unei ceremonii memorabile pentru a marca un moment important din viața unui cuplu, precum ar fi oficierea căsătoriei civile, poate fi un prilej pentru a cauta să ieșiți din tipare. Alegerea și decorarea unei locații celebre sau mai puțin celebre este deja o obișnuință. Rostirea jurămintelor într-o gradină, curte sau pe malul marii sunt deja banale.

Dacă vă place natura, sentimentul de libertate, iubiți aventura și doriți ca un moment important din viată să nu va dea prea multe bătăi de cap cu alegerea locației, decorurilor și selectarea invitaților, atunci alegerea oficierii acestei ceremonii mult visate pe o ambarcațiune, în largul mării poate fi cea mai inspirată alegere.

idei cununie civila

Departe de agitația plajelor aglomerate, în intimitatea mării, voi doi, câțiva prieteni și valurile martori, veți intona jurămintele atât de așteptate. Ineditul situației va fi oficiat și consemnat de către comandantul ambarcațiunii printr-un Certificat original de Căsătorie pe Mare.

De ce să alegeți acest tip de ceremonie pe mare?

  • Pentru plăcerea de a te bucura în liniște de momente cu adevărat importante

  • Pentru că iubești ineditul și vrei să ai parte chiar și în aceste clipe de cât mai multă intimitate

  • Pentru că îți place să călătorești pe mare și vrei să trăiești libertatea de a alege să fii altfel

  • Pentru că vrei sa beneficiezi de o experiență unică și originală.

La cine să apelați pentru a beneficia de o astfel de ceremonie?

La Enjoy Sailing, care vă oferă posibilitatea de a oficia și oficializa acest tip de ceremonii în cele mai frumoase locuri și în cele mai bune condiții. Fie că doriți să reînnoiți jurămintele rostite deja la Starea Civilă, fie că vreți să dați glas acestor jurăminte doar pe yachtul nostru și să obțineți ulterior Certificatul de Căsătorie, bucuria nostră de a organiza acestă unire de destine este la fel de mare. Indiferent de locul și momentul alese, căpitanul nostru va fi la fel de entuziast și profesionist în a vă face să va bucurați din plin de acestă ceremonie.

Ce face Enjoy Sailing pentru ca acest moment să fie unic?

Noi vom decora ambarcațiunea pentru acest eveniment, va vom asigura călătoria liniștită în largul mării, vom oficia ceremonia, vom elibera un Act de Căsătorie pe Mare, vom depune actele necesare pentru obținerea Certificatului de Căsătorie oficial. În Certificatul de Căsătorie va fi menționat exact locul în care a fost oficiată ceremonia.

Velierul nostru Bavaria 30 va pleca din portul Limanu, cu maximum 6 pasageri la bord, inclusiv căpitanul, va călători 5-7 ore, timp în care se va oficia și căsătoria, apoi va aduce fericiții căsătoriți la mal. La finalul ceremoniei veți primi o șampanie și un tort delicios din partea Enjoy Sailing.

Dacă toate aceste detalii sunt pe potriva așteptărilor voastre de la acest eveniment, atunci nu va rămâne decât să ne telefonați la nr. nostru național unic: 021.9876, să ne scrieți pe formularul de contact sau la e-mailul: contact@enjoysailing.ro sau să ne vizitați la sediul nostru..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button
× Scrie-ne aici!